خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

885 نامه در 584 موضوع- توسط 8107 کاربران - جدیدترین کاربر عضو شده: شریف محمدی
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: پارسال از فیزیک زده شدیم!!!!!!  (دفعات بازدید: 1418 بار)
0 کاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
MN Resister
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

mnresister
ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« : آگوست 12, 2008, 12:46:14 pm »

دانش آموزان یکی از مدارس مشهد در طول سال تحصیلی از دبیر فیزیک بسیار راضی بودند ( حداقل به ظاهر ) ... امروز به اتفاق در یکی از کلاس های تقویتی به اتفاق گفتند : ما پارسال با اون معلم از هر چی فیزیکه زده شدیم!!!!!
                                     چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خارج شده است
davoodrajabi
تنهای تنها
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 52

Unforgiven

davoodrajabi@hotmail.com davoodrajabi
ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« پاسخ #1 : اکتبر 24, 2008, 06:18:32 am »

بارها فکر کرده ام که مشکل آموزشی ما چیست که بچه ها این چنین از درس زده می شوند.
1- تدریس بد معلم
2- فضای بد آموزشی
3-رفتار بد دانش آموز
4- بی توجهی به دانش آموز و مدرسه و معلم و کلاً آموزش تو سط بالا دستی ها
5-عدم نگاه به آینده و داشتن آینده ای روشن و ....
 سخن بسیار باید گفت
عزیزم تا وضعیت مملکت ما همین گونه است مطمئن باش از این بهتر هم نمی شنوید.
من بارها به مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی رفته ام و فضای آن را با مدرسه های دولتی سنجیده ام و در نهایت به این نتیجه رسیده ام که در آن مدارس مدیرا نی لایق تر (بهتر است بگوییم هم رای تر با رئیس اداره آموزش و پرورش) مدارسی بهتر را تهیه کرده اند و دانش آموز هدف مند تر درس می خواند.
اما اگر در مدرسه دولتی باشی،نمی دانم چه باید گفت ....
مشکلات آن قدر زیاد می گردد که فکر نمی کنم باید همه چیز را سر معلم شکست.
فدات اما همه اینها درد دل است . من و شما نباید با رفتار یک نفر از یک چیز تنفر پیدا کنیم.
اون وقت باید و قتی خداوند مشکلی پیش رویمان قرار می دهد ، از خدا نیز تنفر پیدا کنیم!
موفق باشید
خارج شده است

یاد دهی سخت است . ریچارد فاینمن
طاهره خیابانی مقدم
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 51

I were anything,Iam nothing,But I can be something

150 t_khiabani@hotmail.com
ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #2 : اکتبر 25, 2008, 06:59:28 pm »

ياد نگرفتن سخت تر از ياد گرفتن است زيرا يادگرفتن استعدادي است كه در وجود همه ي انسان ها هست و من نمي دانم كه معلم ها با دانش آموزان چه مي كنند كه ياد نگيرند و اين معجزه است !
مدارس نمونه دولتي و غير انتفاعي و دولتي هيچ فرقي ندارند !
خير سرمان مثلاٌ داريم در بهترين دبيرستان مشهد تحصيل مي كنيم ولي اگر بياييد ببينيد معلم ها را خودتان باور مي كنيد مشكل از معلم هاست نه از دانش آموزان . معلماني كه زماني خودشان دانش آموز بوده اند
 به نظر من شرايط آموزش و پرورش بيش از اين كه به وضعيت مملكت بستگي داشته باشد به وجدان معلم ها بستگي دارد زيرا همين معلم ها مملكت را مي سازند !
من اگر روزي معلم شدم مي دانم كه چگونه تدريس كنم هر چند كه از معلم شدن خوشم نمي آيد!
نمي گويم معلم خوب وجود ندارد ولي تعدادشان بسيار كم است، معلم فقط اگر بتواند در دانش آموز انگيزه ايجاد كند كافي است زيرا دانش آموز خود پيگير بقيه اش خواهد شد ولي معلم ها ي الان همان انگيزه هاي باقي مانده را از بين نبرند  كلي هنر كرده اند.
و  مي بينيد كه همه اش به معلم بر مي گررد.
خدا گر ببندد دري / زحكمت گشايد در ديگري ! (آيا معلم ها هم همين قدر حكيمانه رفتار مي كنند كه باعث نشوند  از آن چيز متنفر نشويم)
در ضمن به گفته ي خودتان دانش آموزان از يك چيز  متنفر مي شوند نه از عامل به وجود آورنده ي آن چيز. پس مثالي كه آورده ايد كمي مشكل دارد !
خارج شده است

Only those who can risk going too far can possibly find out how far one can go
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
My Communityانتقادات و پیشنهاد های شما عزیزان برای ارتقاءکیفیت سایتتالار متفرقهموضوع: پارسال از فیزیک زده شدیم!!!!!!
پرش به :