خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

983 نامه در 655 موضوع- توسط 10133 کاربران - جدیدترین کاربر عضو شده: kamyab
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: دبیرستان نصر-کلاس(104)-گروه(4)  (دفعات بازدید: 1520 بار)
0 کاربران و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
iran
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

ديدن مشخصات
« : اکتبر 09, 2006, 05:03:06 pm »

ما اعضای گروه شماره 4 دبیرستان نصر کلاس104 با خواندن مطالب صفحه 5 و با همفکری و مشورت با یکدیگر به این نتایج رسیدیم و سعی در انجام آنها تا حد امکان داریم:                                  1-شاید بتوانیم وبلاگی بسازیم که در آن در موردصرفه جوئی و اسراف نکردن بحث و گفتگو شود!!!!!!!*********2-از گاز (CNG)به جای نفت و بنزین در موارد مورد مصرف استفاده کنیم*********3-در خانه از لامپ کم مصرف به جای لامپهای دیگر استفاده کنیم************4-از پنجره دو جداره استفاده کنیم*********5-تفکیک زباله را تا حد امکان انجام دهیم!!!!!!*********6-نان به حد نیاز بگیریم!!!!!!************7-زباله را در خیابان نیندازیم!!!!!!***********8-پولهایمان را در کیف پول بگذاریم و از تا کردن انها خود داری کنیم!!!!!************9-صرفه جویی در مصرف آب**********10-صرفه جویی در مصرف گاز**********11-!!!!!!!!با اینکه امری محال و غیر ممکن است اما فرهنگ مردم کشورمان ایران را افزایش دهیم!!!!!!************                                                   ( توجه:این علامت!!!!!! به معنای این است که این کار با دقت و جدیت بیشتری صورت میگیرد و سعی در انجام آن بیشتر از سایرین است)                                            با تشکر از معلم بینهایت خوب و کوشایمان که یکه و تنها و با تحمل مشکلات بسیار گامی بسیار مهم و نیکو برای سرفرازی خود-دانش آموزان وایران همیشه پاینده برداشته اند               تشکری نا چیز از طرف اعضای گروه شماره 4 کلاس (104)                                             
خارج شده است
Admin
مهمان
« پاسخ #1 : اکتبر 09, 2006, 05:50:38 pm »

از شما آینده سازان این مملکت به خاطر این طرز نگاه به ایران ونظراتی که در جهت صرفه جویی در مصرف انرژی داشتید،تشکر میکنم .
برای شما عزیزان آرزوی سربلندی و عزت دارم .وامیدوارم که در ادامه تصمیمات جدیدتان و همچنین موانعی که سر راهتان وجوددارد را در همین بخش بنویسید
من اعتقاد دارم که اگر بخواهیم به آینده ایران خوشبین باشیم باید تمام تلاشمان را از همین سنین پایین شروع کنیم.
در پاسخ به این نوشته من اسامی اعضای گروهتان را نیز  بنویسید .

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
My Communityانجمن های سایت آموزش فیزیکفیزیک دبیرستان و پیش دانشگاهیسال اول دبیرستان انرژیموضوع: دبیرستان نصر-کلاس(104)-گروه(4)
پرش به :