خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

983 نامه در 655 موضوع- توسط 10133 کاربران - جدیدترین کاربر عضو شده: kamyab
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: اگریک ایرانی (از همه نظر در سطح متوسط )بر اثر تصادف کشته  (دفعات بازدید: 5143 بار)
0 کاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
Admin
مهمان
« : اکتبر 31, 2006, 12:08:07 pm »

خارج شده است
Admin
مهمان
« پاسخ #1 : نوامبر 04, 2006, 06:27:46 pm »

بنده¦nbsp; از ارائه اين تاپيك اهدافي دارم .
 من برآورد تقريبي كه از اين خسارات دارم در حدود يك ميليارد تومان مي باشد .زيرا مسائل به هم گره خورده است و خسارت ها به خيلي از جاها مربوط ميشه
. اولا ميخواهيم با كمك و ياري شما عزيزان دقيقا به اين رقم برسيم و درنهايت ببينيم چه راهكارهاي عملي را ميتوان ارائه نمود كه اين هزينه ها¦nbsp; قبل از اينكه بخواهد در راه مخارج پس از وقوع يك حادثه خرج شود با يك ميليونيم آن جلوي آنرا بگيريم.
دوستان بياييد اين مسئله جزيي تر بررسي كنيم . (چاپ در روزنامه و مجلات و توجه مسئولان را با نگاه عميق تر به اين موضوع حساس كرد .

بياييد فرض كنيم آن شخص يك كارمند (مرد) معمولي با سن در حدود 35 سال¦nbsp; با 300هزارتومان حقوق 3 فرزند و در حدود 200 نفر فاميل نسبي وسببي و 100 نفر دوست و همكار و در محله متوسط شهر زندگي ميكند باشد .

خسارتهای را که میتوان برشمرد .

خسارت ناشي از آلودگي هوا
خسارت ناشي از مصرف بنزين
خسارت ناشي از آلاينده ها
خسارت ناشي از سوراخ شدن لايه ازون
خسارت ناشي از افسردگي و غمزده گي بستگان
خسارت ناشي از از كارافتادگي برگزار كنندگان اين مراسم
خسارت ناشي از افت تحصيلي فرزندان
خسارت ناشي از مشكلات عاطفي فرزندان
خسارت ناشي از مشكلات عاطفي همسر
خسارت ناشي از بين رفتن يك نيروي كار
خسارت ناشي از هزينه هاي بيمارستان وبهبود وضعيت بازماندگان
خسارت ناشي از تصادف ها و مشكلات ترافيكي و آلودگي هواي برگزار كنندگان اين مراسم ها
خسارت ناشي از بالا رفتن آمار تصادفات منجر به مرگ و از دست دادن توريست به خاطر جاده هاي ايران
خسارت ناشي از نگراني و استرسي كه به مشاهده كنندگان صحنه هاي تصادف وارد ميشود

خسارت ناشي از و....و هزاران مورد ديگر كه واقعا به خاطر يك تصادف منجر به مرگ به كشور آسيب ميخورد .

ما به عنوان اعضاي اين كشور با يد بتوانيم براي اين كشور قدمهايي برداريم .
شايد اگر اين محاسبات را به طور جدي و دقيق پيش ببريم و نشان دهيم مه چقدر دارد به ايران خسارت زده ميشود حداقل براي نسل¦nbsp; بعدي كه در اين كشور مسئوليتي دارند مي آموزيم كه هر عملي در اين كشور بايد با نهايت دقت و حساب و كتاب ارائه شود تا نهايتا به نفع مردم ايران شود
دوستان دستان پر از مهرتان را در اين كار عملي و علمي به گرمي ميفشارم و دوست دارم دلسوزانه اين بحث را ادامه دهيم .

ارادتمند همه دوستان و عزيزان
معلمي وطن پرست و دلسوخته و عاشق ساختن ايران
محمد جواد شيرزاد دبير فيزيك مشهد
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
My Communityانجمن های سایت آموزش فیزیکحساب کتاب ، دو دو تا چهارتابررسی آماری و محاسبه خسارت های ناشی از تصادفات جاده ای و صرف هزینه کمتر از آن برای جلوگیری از آنموضوع: اگریک ایرانی (از همه نظر در سطح متوسط )بر اثر تصادف کشته
پرش به :