خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

983 نامه در 655 موضوع- توسط 10133 کاربران - جدیدترین کاربر عضو شده: kamyab
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: اثرات منفی بعضی رفتارهای معلمان  (دفعات بازدید: 2146 بار)
0 کاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
Admin
مهمان
« : آگوست 18, 2006, 12:12:31 pm »

من(مدیر سایت)در مدرسه موثق عاملی در ناحیه 5 مشهد کلاس اول بودم و معلم تاریخ ما فردی بود با نام آقای جلالی شیخ .
روش کلاس ایشان در درس تاریخ به این شکل بود که از هر دانش آموز 4 سوال می پرسیدند و اگر نمره نهایی کمتر از 15 میشد معلم ما را به 15 میرساند به این شکل که با هر ضربه شلاق ضخیمی که به دستمان میزد یک نمره بالا میرفتیم تا به 15 میرسیدیم و تنبیه ما تمام  میشد .
و این معلم باعث شده بود که تمام سه سال راهنمایی با معدل 20 تاریخ را قبول شوم و شاید هم آموزش و پرورش آن موقع هم از ایشان خیلی به خاطر در صد قبولی بالا تشکر وتقدیر میکردند.
اما ااااااااا
اثر روش ایشان در کلاس تاریخ باعث شده است که وقتی من صدای آهنگ برنامه های تاریخی را میشنوم دستانم میلرزد و یاد آن خاطرات تلخ کلاس تاریخ مییفتم و به شدت طپش قلب پیدا میکنم

حالا سوال من این است که ایشان به چه حقی این روش را پیاده میکردند و باعث شدند که دانش آموزان خود را از تاریخ  زده کنند آیا ایشان با خودشان فکر نکردند که ملاک فقط نمره نیست .
الان م هیچ اطلاعی از تاریخ ایران ندارم و از اینکه بخواهم تاریخ مطالعه کنم حالم بد میشود و باید دعای این را به حال معلم تاریخم بکنم
خارج شده است
Benyamin
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

310510445 Powerful_monarch
ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #1 : آگوست 18, 2006, 09:15:18 pm »

با سلام و خسته نباشيد خدمت شما استاد گرامي

اول از همه دوست دارم بعنوان اولين كاربر عضو شده در اين فوروم افتتاح فوروم جديد رو تبريك بگم !  ايشالله هرچي زودتر قالب اون رو هم نصب كنيد و ديگه كامل بشه !

خيلي ممنون از خاطره اي كه اينجا بيان كرديد ،  من هم اگه معلم مي بودم سعي ميكردم با علاقه مند كزدن بچه ها به اونها رو وادار به درس خوندن كنم نه با زور !!!!  كاري كه من احساس ميكنم شما داريد بعنوان اولين دبير ( البته تا اونجايي كه من اطلاع دارم )  انجام ميدهيد !

اميدوارم موفق باشيد و خدا اجر اين زحماتي كه براي ما ميكشيد رو بهتون متقابلا اهدا كنه !
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
My Communityانجمن های سایت آموزش فیزیکآموزش وپرورشخاطرات مدرسه و دانشگاهموضوع: اثرات منفی بعضی رفتارهای معلمان
پرش به :