خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

984 نامه در 655 موضوع- توسط 10133 کاربران - جدیدترین کاربر عضو شده: kamyab
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تنفر از درس علوم اجتماعی  (دفعات بازدید: 1152 بار)
0 کاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
davoodrajabi
تنهای تنها
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 52

Unforgiven

davoodrajabi@hotmail.com davoodrajabi
ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« : اکتبر 26, 2007, 05:48:32 pm »

با سلام.نمی دونم از کجا شروع کنم اما امیدوارم معلم درس اجتماعی سال اول دبیرستان من جناب آقای رهنما این مطلب را بخواند.
تازه به دبیرستان وارد شده بودم من قبلاً در مدرسه نمونه دولتی درس می خواندم اما به دلیل پاره ای از مشکلات که یکی از آنها دوری مسیر بود به دبیرستان دولتی نقل مکان کردم.
درست سال اول دبیرستان بود این قدر خوب یادم هست که الان با گذشت 10-12 سال به خوبی روزی را که معلم اجتماعی به سر کلاسمان آمد رابه یادمی آورم.
معلم ما تا وارد کلاس شد مرا که از همه ساکت تر بودم بیرون کشید سیلی بسیار محکمی به گوشم نواخت و با بیان این که برو گمشو سر جات بشین مرا به سمت نیمکت راهنمایی کرد.
نمی دانم به کدامین گناه مرتکب نشده ای مجازات می شدم.
البته بعدا فهمیدم که این کار همیشگی این معلم -واقعا من نامش را معلم نمی نهم-است به گونه ای که همواره ساکت ترین یا کسی که از بقیه آرامتر یا شلوغ تر است را چنان ادب می کند تا دیگران حساب کار دستشان بیاید.
سر شما را درد نیاورم این گونه بود که با آن که من بهترین نمرات را در کلاس می آوردم در سر کلاس علوم اجتماعی فقط دعا دعا می کردم زودتر زنگ بخورد تا از دست این کلاس راحت شوم.
در آخر آن قدر از این درس متنفر شده بودم که از رشته ای مانند علوم انسانی که دارای درس علوم اجتماعی بود گریزان بودم.
نمی دانم آقای رهنما الان کجاست و چه میکند اما امیدوارم با کس دیگری برخوردی را که آن روز با من نمود تکرار نکند.
موفق و موید باشد.
خارج شده است

یاد دهی سخت است . ریچارد فاینمن
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
My Communityانجمن های سایت آموزش فیزیکآموزش وپرورشخاطرات مدرسه و دانشگاهاثرات منفی بعضی رفتارهای معلمان روی شماموضوع: تنفر از درس علوم اجتماعی
پرش به :