خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

984 نامه در 655 موضوع- توسط 10133 کاربران - جدیدترین کاربر عضو شده: kamyab
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تنها معلم من  (دفعات بازدید: 1765 بار)
0 کاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
physics
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 22

ديدن مشخصات
« : آگوست 24, 2006, 03:48:49 pm »

سلام سلام من به همه ي شما كه ميدانيد عــشق چيست . ميخوام براي شما قصه ي عاشقانه اي را تعريف كنم شايد فكر كنيد كه اين يك قصه باشه . شايد يك وسيله براي تحريك احساسات  . اما مطمئن باشيد اگر هم يك قصه باشه ارزش شنيدنش را دارد . من دانش آموزي كله شق و خرد سال بودم البته نه از لحاظ سن . لجوج وكسي كه مي خواست مركز توجه همگان قرار گيرد من حاضرم قسم داده كه شما هم چنين دوراني را داشته و گذرانده ايد. مي توانم بگو يم تنها نه يك معلم بلكه معلمي همچون پدر داشتم . او مردي بزرگ منش و صافي ضمير بود . نمي توانم از او برايتان خاطرهاي تعريف كنم زيرا ثانيه ثانيه ي كلاس او خاطره بود . نميدانم زماني كه براي اولين بار او را در سر كلاس ديدم چهره ي مردي را ديدم با مو ها و ابرو هاي كما بيش سفيد سبيلهاي نه چندان دراز ولي بلند و پر پشت . چشماني كه در ميان ابرو ها پنهان شده لباني كه به داخل فرو رفته و قالب صورتي كه او را كما بيش او را مهسن نشان مي داد . رو پوش سفيدي به تن داشت كه الحق او را شبيه سفيد پو شان جامعه كرده بود . نميدانم اما فكر مي كنم اولين كلامي كه به زبان آورد ( به نام خدا ) بود. Shocked
همانند دانش اموزان زرنگ كه قبل از اينكه معلم به ان ها درس بدهد از روز قبل درس را مي خوانند من هم درسم را خواندم ولي طمع كرده و سعي كردم كه خود شيريني كرده و خودم را در چشم معلم خود خرخون نشان بدم اما معلم فرصت صحبت را به من نداد هر چه مي خواستم در بين كلام او پريده و اعلام وجود كنم
او امان نمي داد حتي دستم را بالا بردم ولي به من محل نگذاشت . در اولين نگاه فكر كردم كه آدمي است كه خود را مي گيرد اين نظر تا مدتها ادامه داشت تا اين كه 3 ماه گذشت . سعي مي كردم او را در چهره ي بچه ها خراب كرده اما مهر او در دل دوستانم خيلي زودتر از دل من اثر كرد. هر چه مي گذشت متوجه رفتارش مي شدم و كم كم شي فته ي او شدم شايد مكر كنيد كه من مبالغه (بزرگ نمايي) كرده ام.اما تا يك سال كا مل با او كلاس نداشته با شيد متوجه منظورم نمي شويد.او زماني كه صحبت مي كرد توانايي مقبله نداشتي در اين زمان گوش ها تنها متو جه صحبت هاي او بود و هيچ صدايي نمي امد . گويا از روي متني صحبت ميكرد صحبت هايش در مورد دين علم سياست و... بي نقص بود
او بي نظير بود. Wink

دانش آموز او physics))

خداحافظ استاد من آقاي

((((  جمشيد ربيعي )))))
                                                       آدرس : در قــــــــــــــــــلب من

شوخي كردم  ها ها ها                        آدرس : مدرسهي راهنمايي غير انتفاعي نصر_ در قلب دانش   
                                                                                                                       آموزان

خداحافظـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ Cry Cry Cry Cry
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
My Communityانجمن های سایت آموزش فیزیکآموزش وپرورشخاطرات مدرسه و دانشگاهموضوع: تنها معلم من
پرش به :