خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

884 نامه در 583 موضوع- توسط 8107 کاربران - جدیدترین کاربر عضو شده: شریف محمدی
My Communityانجمن های سایت آموزش فیزیکآموزش وپرورشموضوع: صدای آمبولانس را در نمی آورند ،جز برای1 -شخص اول مملکت 2-
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: صدای آمبولانس را در نمی آورند ،جز برای1 -شخص اول مملکت 2-  (دفعات بازدید: 4701 بار)
0 کاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
Admin
مهمان
« : فبریه 17, 2008, 10:10:04 pm »

شنیدم در ژاپن به خاطر آلودگی صوتی صدای آمبولانس را در نمی آورند ،جز برای دو گروه 1 -شخص اول مملکت 2- معلمان ژاپنی
خارج شده است
طاهره خیابانی مقدم
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 51

I were anything,Iam nothing,But I can be something

150 t_khiabani@hotmail.com
ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #1 : فبریه 17, 2008, 11:14:05 pm »

آیا معلمان را کسانی که در مدرسه یا دانشگاه تدریس می دهند را معلم می دانند که سخت در اشتباه اند و اگر هم که معلمان واقعی را می گوویید که به این راحتی نمی توان تشخیص داد.
درضمن کار بسیار زیبایی نیست شاید جوانی باشد که اگر نمیرد در آینده یا معلم شود یا شخص اول مملکت !

متن زیر را بخوانید ولی اصلاً متاسف نشوید !
{دوباره زنگ فیزیک شد !
معلم با چشم های پف کرده وارد می شود و شروع می کند به حل مساله (آخر عادت دارد مساله ها را خودش حل کند یا حداقل توضیح اش را بدهد)
می خواهیم تمرین های آخر فصل را حل کنیم ! شروع می کند مانند کودکان به نگاه کردن دفتر هایمان و هیچ گاه نفهمید و نخواهد فهمید که من حتی دفتری برای فیزیک ندارم زیرا ما زرنگ تر از آن هستیم که ... . یکی هم نیست بگوید ای آدم عاقل تو که در آخر هم نمی فهمی چه کسانی واقعا نوشته اند و چه کسانی ننوشته اند چرا دفتر ها را نگاه می کنی ؟
و باز هم در آخر همه چیز سر 2 دانش آموز ساده ی کلاس تمام می شود که راست گفته اند که ننوشته اند.
ما معلم به این بی تفاوتی ندیده بودیم تا به حال ، اصلا برایش مهم نیست که ما درس را فهمیده ایم یا نه و فقط مهم آن است که درس داده شود و از ایشان رفع تکلیف.
و این گونه است که دائم می گوید در جلسه ی x  این را خواهم گفت و در جلسه ی y   آن را ...
آن هم از آزمایشگاه که از اول سال دلمان را برای امیدی واهی نسبت به آن خوش کرده ایم . هر دفعه هم که اعتراض می کنیم که اسم کتاب فیزیک و آزمایشگاه است ولی ما حتی روی آزمایشگاه فیزیک را ندیده ایم ، این گونه پاسخ می آید که : حیف است زنگ فیزیک را در آزمایشگاه بگذزانیم !
تنها چیزی که در این چند جلسه یاد گرفتیم این بود که تعریفمان از کار مفید اشتباه بوده  و کار مفید همان w و کل کار همان Qh است. همین و بس
و این گونه است که می گویند فصل دیگر را هم باید تا آخر اسفند تمام کنیم (فصل 4) و در جواب اعتراض ما می گویند شیوه ی من این گونه است و به بقیه کار ندارم (به گمانمان حتی به دانش آموزانش هم کار ندارد.) و باید بعد عید فرصت برای دوره کردن درس ها باشد .
ما نمی دانیم وقتی درس را یاد نگرفته باشیم دوره کردن به چه دردمان می خورد ؟
ایشان در دانشگاه تهران فیزیک دریا می خوانند ! ما نمی دانیم در ما چه دیده اند که حاضر شدند همیشه در رفت و آمد باشند ولی معلم ما هم باشند !}

امسال دیگه داره گند مدرسه مون در می یاد، تمام نفرات اول مدریه همواره کسایی هستند که از بیرون اومدند(یعنی امسال به این مدرسه اومدند). بعد جالب این جاست که مدیر می یاد به ما می گه خینگ شده اید و با کمال اعتماد به نفس هنوز هم ادعاش می شود که مدرسه ی ما بهترین هاست و ...
و از بس از معلم ها شنیده ایم که شما تنبل ترین کلاسی هستید که در تمام عمرمان دیده ایم و خیلی خینگ هستیم دیگر دارد باورمان می شود(به ما به زور القا کرده اند این مفاهیم را) و این ها در صورتی است که معلم وقتی می یاد سر کلاس یک چیز می گوید بعد 2 دقیقه توسط دانش آموزان نقض می شود !
و  وقتی سوالی می پرسند بدین گونه که آیا این را بلدید یا نه ؟ وقتی جواب "نه" می دهی که همواره درست تر از جواب بلی است (وقتی واقعاً تنمی دانی جواب نه درست تر از جواب بلی است) چند تُن از نمره ات کم می کنند و اگر جواب واقعآً هم درست باشد دلیل کم کردنشان می شود دلمان می خواهد ، و جالب تر آن جاست که اگر سوال خود معلم را کمی بپیچانی و همان جا تحویلش دهی نمی تواند جواب دهد!
و این ها همه از زیر سر مدیر نشأت می گیرد که آن قدر مستبد و دیکتاتور است که با تمام معلم های خوب دعوایش شده و ...
حال هم که دیگر معلمی نمانده نوبت دانش آموزان است ! و این قدر دروغ از این معلمان و مدیر شنیده ایم که دیگر نمی دانیم کدام را باور کنیم ؟

آقای شیرزاد شما انتظار دارید ما برای همچین معلم هایی تره هم خورد کنیم؟ (وقتی می بینید 80 درصد معلمانمان همین گونه اند معلم های خوب هم که در اقلیت هستند و طبق اصل مولانا! چوب های تر  همراه چوب های خشک خواهند سوخت و جالب آن که دوداش به چشم ما دانش آموزان می رود)
خارج شده است

Only those who can risk going too far can possibly find out how far one can go
omid h
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #2 : مارس 07, 2008, 04:51:30 pm »

اين مساله بيشتر تقصير خود آنهاست
مثلا در زمان جنگ وزير وقت جناب پرورش بود فكر مي كنم كه ساعت كار معلمان را كه بنا بر نظر متخصصان علم تربيت تعيين شده بود 2 ساعت براي كمك به ممكت زياد كردند هنوز هم اين 2 ستعت كم نشده حتي بعضي اين قضيه را نمي دانند و ... !!!!!!!!!
بعد تقصير كتابهاي بد ماست با وجود بهتر شدن وضع كتب درسي در طي سالخاي اخير هنوز وضع اسفناكي دالرند.
هر ساله شاهد اعتراضات گسترده معلمان هستيم اما اصلا توجهي نمي بينيم
هنوز هم اين رويه بد ادامه دالرد ما و معلمانمان و همه با هم در دست در دست هم داديم به كين همه مان را بدبخت كنيم چه جالب! Embarrassed Embarrassed
خارج شده است
alex
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : مارس 22, 2008, 07:20:01 am »

با سلام.
خدمت آقای شیرزاد و دوستان.
آقای شیرزاد می تونم بپرسم شما از کجا شنیدید؟؟؟
 Roll Eyes
خارج شده است

farzane
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

s_fa_fa@hotmail.com s_f_fa@yahoo.com
ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #4 : می 15, 2008, 04:56:42 pm »

شنیدم در ژاپن به خاطر آلودگی صوتی صدای آمبولانس را در نمی آورند ،جز برای دو گروه 1 -شخص اول مملکت 2- معلمان ژاپنی

آقای شیرزاد من قصد شو خی یا دفاع ندارم ولی این طور که به نظر میرسد معلم ها بالاخره باید به دانش آموز درس بدهند پس اگر دانش آموزی نباشد معلمی هم نخواهد بود  منبعی که شما از او شنیده اید گفت که اگر جمع زیادی از دانش آموزان در وضعیت بدی باشند ژاپنی ها چه می کنند؟
من حرف او را این گونه اصلاح می کنم :شنیدم در ژاپن به خاطر آلودگی صوتی صدای آمبولانس را در نمی آورند ،جز برای سه  گروه 1 -شخص اول مملکت 2- معلمان ژاپنی3-دانش آموزان
خارج شده است

بد بختی ما در داشتن اوقات فراغتی است که در آن به خوشبختی می اندیشیم  ... برنارد شاو ...
Admin
مهمان
« پاسخ #5 : می 15, 2008, 06:39:38 pm »

حق با شما است اما من در این مورد باز هم حرف دارم .
منظور جایگاه معلم و نقش معلم در ژاپن است
خارج شده است
طاهره خیابانی مقدم
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #6 : می 26, 2008, 06:16:54 pm »

کسی که لایق احترام باشه مردم بهش احترام خواهند گذاشت. هیچ وقت این قدر کلی صحبت نکنید. الان معلم به هر کسی گفته می شود که بره سر کلاس درس !

من که تو این 10 ، 11 سال تحصیل جز سه یا چهار تا معلم واقعی ندیدم. بقیه به خودشون اجازه می دهند هر کاری می خواهند بکنند و هر حرفی می خوان بگند. چرا نمی گید تو آمریکا اگه دانش آموز از معلم شکایت کنه (البته ثابت هم بشه که درست می گه !) معلم و زندانی می کنند ؟ این شکایت می تونه شامل تحقیر و توهین به فرد هم بشه ...
تو همین فیلم "معلم" که چهارشنبه ها می گذارد تا به حال دیده اید که معلم به دانش آموزی توهین کند یا برخورد نامناسب داشته باشد ؟
آقای شیرزاد این ها همه حرفه ! ما در مشهد حتی یک مدرسه ی استاندارد نداریم اونم به خاطر اینه که معلم استاندارد نداریم یا اگه داریم به اندازه همون تعداد دانش آموزایی هستند که می خواستند در آینده معلم بشند
اصلاٌ خود همین معلم ها هستند که باعث شدند من از درس و مدرسه متنفر بشم ...
همین
خارج شده است

fatema
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

ديدن مشخصات WWW آدرس ايميل
« پاسخ #7 : می 29, 2008, 07:37:43 am »

khanume tahere shoma ke intori sobat mikonid dorost vali ehtemalan in hadise az emam ali shenidid (har kas be man kalame ii amukht mara bandeye khod sakht)ta be hal be in fekr kardid ke chera moalema in qad bad dars midand? ya in ke danesh amuzo az sare khodeshun baz mikonand? ya inke be yek kelase 2vome riazi migan age mikhan ke nomre biaran bayad 250.000 toman bedand? 2roste ke moalema  aksariate moalema bad dars midand ama age khub ham dars bedand barashun farqi nemikone !! be nazare manam in japoni ha kheili efrat mikonan ama fekr kardid ke chera sedaye ambolance ro dar nemiaran? chon ke mardomesh barashun farhange rah dadan be ambolance ja oftade vagarna baraye hame BAYAD sedaye ambolance  ra dar miavordand ke 2rostesh ham hamine na?!!!!!!
خارج شده است

هرگز خودت را بنده ی دیگری نساز که خداوند تو را آزاد آفریده است.
امام علی(ع)
طاهره خیابانی مقدم
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #8 : جون 03, 2008, 07:30:41 am »

نمی دونم چرا امام علی نفرمودند که اگه کسی مرا از آموختن همان یک کلمه محروم سازد چه اتفاقی می افتد ؟
برای معلم ها خیلی هم فرق می کند.
یک : اسمشون در می آد یعنی مشهور می شند بعد هرکی کلاس خصوصی بخواد بگیره با اونا ور می داره
دو : یک کلی بنده (منظورم همون هایی اند که یک کلمه آموختند) پیدا می کنند.
سه : پیش وجدان خودشون راحت اند
چهار : تو اون دنیا هم نمی خواد جواب پس بدهند
پنج : کشورشون پیش رفته تر می شه (می دونید الان یک سیکل معیوب به وجود اومده الان معلم ها سطحی کار می کنند، دانش آموزان هم سطحی می شند بعد همین دانش آموزان سطحی می شوند معلمان سطحی تر فردا و این سیکل از بین نمی رود مگر این که یک دوره معلمان درست کار کنند که دانش آموزان متحول شوند. دانش آموزان که خود به خود متحول نمی شوند طبق قوانین فیزیک !)
و خیلی چیز های دیگر
بعدشم امام علی نفرمودند هرکس به شما چیزی یاد داد، شما را بنده ی خود کرده است. امام علی آن قدر سطح دانشش بالا بوده است که هر کسی نتواند به ایشان چیزی یاد دهد (به نظر من در کل منظورشان از هرکس خداست چون انسان فقط یک معبود دارد ! )
خیلی فکر کرده ام چرا معلم ها درست درس نمی دهند و از آن مهم تر فکر کرده ام که چرا دانش آموزان درست یاد نمی گیرند !
یرای مثال خود من تا سوم راهنمایی هر روز می رفتم کتاب خونه درس می خوندم، تو اکثر آزمون ها جزو نفرات اول بودم و معدلم هم 19.94 شد سوم ... (همه اش هم به خاطر چند تا معلم خوبی بود که داشتیم) اما حالا چی(منظورم اینه که از وقتی اومدم تو دبیرستان امام حسین)  از درس (البته منظورم دروس مدرسه است) متنفرم، از مدرسه متنفرم از اکثر معلم ها هم همین طور. دیگه نه حوصله ی درس خوندن دارم نه حوصله ی مدرسه رفتن. اینا همه از تاثیراتیه که معلم ها رو من گذاشتند ! اصلاً هم براشون مهم نیست!
اگه دقت کنید این دانش آموزه که پول می ده پس باید اون سود کنه نه معلم، معلم پولش و می گیره. خودشم قبول کرده که در قبال همون قدری که می گیره کار کنه کسی مجبورش نکرده !
اگه نمی خواند یا نمی تونند درست درس بدند بشینند تو خونه چرا ما باید چوبش و بخوریم ؟
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
My Communityانجمن های سایت آموزش فیزیکآموزش وپرورشموضوع: صدای آمبولانس را در نمی آورند ،جز برای1 -شخص اول مملکت 2-
پرش به :