خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی اکانت برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

792 نامه در 530 موضوع- توسط 3981 کاربران - جدیدترین کاربر عضو شده: bad baby
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: فیزیک و عرفان  (دفعات بازدید: 2027 بار)
0 کاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
A123456
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

ديدن مشخصات
« : آگوست 26, 2008, 09:01:06 am »

سلام.
چه خوب می شد اگر مطالب عرفا نی با فیزیک بیان می شد. سعی دارم این کار را بکنم. اما نمی دانم چگونه ؟ و از کجا شروع کنم؟ لطفا" اگر مطالب یا منبع مورد نظری دارید دراین باره برایم معرقی کنید. شاید این کار به نظر شما امکان پذیر نباشد اما به نظر من هست. حتما" یک راهی هست. عرفان و فیزیک باهم رابطه عمیقی دارند. ولی من هنوز دنبال راهی هستم این رابطه را بیان کنم. مطالب عرفانی را بطور علمی بیان کنم.  یا حق
خارج شده است
A123456
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : اکتبر 07, 2008, 06:55:05 pm »

سلام.
می خواستم بگویم خیلی وقت است که این تایپک را ایجاد کردم اما کسی تا حالا پاسخی نداده است. خوب مهم نیست.
عرفان علمی است که با ماورای انسان کار دارد. نه بعدظاهری فردی. جایگاه علم عرفان در دل است. درست است که عرفان را علم حساب نمی کنند. اما به نظر من وقتی که عرفان از دل انسان عارف به جهان ظاهری می آید باید به آن گفت علم عرفان. انسانهای عارف بزرگوار مثل مولانا علم عرفان را با زبان شعر بیان کرده اند قطعا" در مطالب این بزرگواران مطالب عرفانی و همچنین مطالب مربوط به علوم فیزیک هم وجود دارد. که برای ما هنوز کشف نشده است. ما باید فلسفه ومتافیزیک را از عارفان خودمان بیاموزیم. عرفای بزرگ ما هر کدام به بعد بی نهایت انسان رسیده بودند. چون انسان از نظر وجود بی نهایت است. یعنی ابعاد وجودی انسان بی نهایت است. پس علم عرفان با بی نهایتها سرو کار دارد نه با نهایتها. علم عرفان نامحدود است نه محدود. و می شود گفت که منشاء تمام دانشها می تواند باشد. نظریات نسبیت فیزیک انیشتین برخاسته از عرفان بود نه از راه تجربه و آزیمایش. البته این نظر من است. شاید نظر دیگران فرق کند. آن بعد روحی انسان اگر رشد کند و به تکامل حقیقی خود برسد خیلی از حقایق عالم هستی برایش روشن می شود و این تنها و تنها فقط به همت  خود انسان بستگی دارد . البته این محبث ادامه دارد.  یاحق
خارج شده است
A123456
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : نوامبر 29, 2008, 07:46:20 pm »

سلام.
علم عرفان همان علم ماوراءالطبیه است. و چون علم عرفان به عوالم درون انسان یعنی عوالم باطنی انسان سر و کار دارد. بنابراین همان علم ماوراءالطبیعی است. وقتی که علم عرفان به این عالم طبیعی وارد شد قوانین این عالم را بخود می گیرد و می شود علم فیزیک یا علم شیمی یا علم ریاضی و... پس بنابر منشاء و پایه ای همه علمهای طبیعت و قوانین علمی این جهان عرفان است. پس عرفان پایه و منشاء همه علمهاست و نمی توان آن را علم نامید. اصل و زیر بنای هر علم عرفان است. عرفان یک نوع علم الهی استکه از اندیشه پاک الهی سرچشمه می گیرد. پس هر دانشمند یا فیلسوف این اندیشه پاک الهی را داراست. فلسقه راهی و چالشی برای پیداکردن قوانین  طبیعت است. و ارتباط آن با دانش جهان را متافیزیک گویند.  یاحق
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
My Communityهمه مباحث فیزیکفلسفه و متا فیزیکموضوع: فیزیک و عرفان
پرش به :