خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

984 نامه در 655 موضوع- توسط 10133 کاربران - جدیدترین کاربر عضو شده: kamyab
نظرسنجی
سوال: آيا همه معلمين عاشقانه كار مي كنند؟
همه - 0 (0%)
من - 0 (0%)
مجموع آراء: 0

صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: اساتيد عشق  (دفعات بازدید: 878 بار)
0 کاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
h8615693
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« : فبریه 06, 2009, 05:15:11 am »

سلام! من يكي از دانش آموزان قديمي ( البته نه خيلي قديمي ) ناحيه دو مشهد هستم .اميدوارم از طريق اين سايت بشود از بعضي ها بطور خصوصي تمجيد كرد.از اين طريق از بعضي دبيران خود در دوران دبيرستان كه به بنده درس زندگي دادند تشكر مي كنم . در واقع اين عزيزان به آن حرف دكتر حسابي كه گفتند:« معلمي شغل نيست معلمي عشق است.» عمل كردند. و با وجود تمام مشكلاتي كه اين قشر در جامعه دارند دلسوزانه كارخود را انجام دادند. اگر شما خواننده گرامي با اين عزيزان ارتباط داري خواهش مي كنم سلام اين كوچكترين شاگرد آنها را به آنها برسان واز قول من از آنها تشكر كن. اما اين عزيزان:
1)   جناب آقاي تائب كه دبير دين و زندگي ما بودند بارزترين ويژگيشان هم اين بود كه به حرفهايي كه در كلاس مطرح مي كردند ( حداقل در آن حد كه ما مي ديديم. ) عمل مي كردند. ودر تمام طول سال كلاس را طوري مديريت كردند كه ما حتي يك بار هم از ايشان كوچكترين ناراحتي در كلاس نديديم.
2)   جناب آقاي وثوق دبير ورزش ما كه با تمام دانش آموزان رفتاري صميمي داشتند و به مسائل اخلاقي اهميت مي دادند.
3)   جناب آقاي محمدزاده دبير محترم ادبيات ما كه تمام دانش آموزان از شيوه تدريس ايشان راضي بودند و من اين را به خاطر رفتار مناسب و صبورانه ايشان مي بينم.
4)   جناب آقاي قائمي دبير محترم زبان انگليسي ما كه ايشان هم همان سجاياي اخلاقي دو استاد بزرگوار قبلي را داشتند.
5)   جناب آقاي اسماعيلي دبير محترم حساب ديفرانسيل ما كه با وجود جوان و كم تجربه بودنشان بسيار فعال و باسواد بودند.
6)   جناب آقاي هنرفر دبير محترم فيزيك كه من ايشان را انسان بسيار دلسوزي ديدم.
7)   جناب آقاي گوهري دبير محترم حسابان ما كه ايشان هم تسلط بسيار زيادي بر مطالب داشتند و هم از قدرت بيان خوبي برخوردار بودند.
Cool   جناب آقاي رضا اف دبير محترم شيمي كه اگر دانش آموزي را پر كار مي ديدند حتي از وقت خودشان مايه مي گذاشتند و به او كمك زيادي مي كردند.
9)   جناب آقاي حسيني دبير محترم فيزيك كه ايشان هم همان ويژگيهاي آقاي رضا اف را داشتند.
و من در زندگي خودم به هر جا برسم هيچ وقت برگواري هاي آنان را فراموش نمي كنم.

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
My Communityانجمن های سایت آموزش فیزیکآموزش وپرورشخاطرات مدرسه و دانشگاهاثرات مثبت بعضی رفتارهای معلمان روی شماموضوع: اساتيد عشق
پرش به :